ΡΑΒΑΝΙ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
10 ΦΛΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
7 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
10 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΚΑΝΕΛΛΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε το ρύζι τουλάχιστον για 6 ώρες πριν την παρασκευή του γλυκου( αλλάζοντας το νερό συχνά μέχρι να φύγει η κόλα) και μετά τις 6 ωρες το αφήνουμε να στραγγίξει για 2 ωρες περίπου και στη συνέχεια το αλέθουμε ελαφρά .
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη, το λάδι και τις βανίλιες και το βράζουμε.
Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό με τα άλλα υλικά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεσμένο ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι το μίγμα να γίνει πυχτό (συνιστάται να φοράμε γάντια γιατί με τον κοχλασμό του μίγματος υπάρχει κύνδυνος να καούμε).
Όταν το μίγμα πιξει τόσο όσο να χαράζεται με την κουτάλα (15-20 λεπτά) το βγάζουμε απο τη φωτιά και το αδειάζουμε σε μικρό λαδωμένο ταψάκι.
Με ένα ξύλινο καλαμάκι χαράζουμε τα κομάτια που θέλουμε και τοποθετούμε από 1 γαρύφαλλο σε κάθε κομάτι.
Φουρνίζουμε σε θερμοκρασία 200 βαθμών για 1 ώρα περίπου (ανάλογα και με τον φούρνο μας)