Ο φαντάρος και η κοπέλα!

2015-09-26 17:33

Ο Φαντάρος και η Κοπέλα


https://farm3.static.flickr.com/2737/4075748165_29127c6066.jpgΚάποτε ήταν ένας φαντάρος ο οποίος υπηρετούσε την θητεία του σε ένα στρατόπεδο σε ένα νησί της Ελλάδας.

Σε μια έξοδό του γνώρισε μια κοπέλα και άρχισαν να κάνουν παρέα.

 

Έβγαιναν συχνά και είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Όποτε είχε άδεια ο φαντάρος πήγαινε και την έπαιρνε από το σπίτι της. 

Ένα βράδυ  η κοπέλα κρύωνε οπότε ο φαντάρος έβγαλε το μπουφάν του και της το έδωσε να το φορέσει για να ζεσταθεί. Αφού τελείωσε η βραδινή βόλτα ο φαντάρος  την πήγε στο σπίτι της. Την επόμενη μέρα όμως διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει να πάρει το μπουφάν του.

 

Έτσι λοιπόν πήγε στο σπίτι της να ζητήσει το μπουφάν του γιατί το χρειαζόταν. Όταν χτύπησε το κουδούνι του άνοιξε μια κυρία και ο νεαρός ζήτησε να δει την κοπέλα και εξήγησε και τον λόγο της επίσκεψής του. Τότε η γυναίκα του είπε πως η κοπέλα που ζητούσε να δει είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

 

Ο φαντάρος έμεινε άναυδος και άρχισε να της εξιστορεί όλη την ιστορία με την γνωριμία με την κοπέλα. Η γυναίκα του υπέδειξε σε ποιο νεκροταφείο και σε ποιο ακριβώς σημείο είναι θαμμένη η κοπέλα και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού και έψαξε να βρει το μνήμα της. Μετά από λίγη ώρα το βρήκε και διαπίστωσε κάτι πραγματικά απίστευτο, η κοπέλα ήταν όντως θαμμένη εκεί και πάνω στην ταφόπλακα υπήρχε παρατημένο το μπουφάν του.