Ο άγνωστος "Μαύρος Ιππότης" που βολιδοσκοπεί την ΓΗ! (?)

2016-04-21 11:32
Ο Mαύρος Ιππότης: Το μυστηριώδες αντικείμενο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη εδώ και 50 χρόνια Επί μισό αιώνα περιστρέφεται γύρω από τη Γη αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Ο λόγος για τον «Μαύρο Ιππότη», ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας τα τελευταία 50 χρόνια, εξάπτοντας τη φαντασία των υποστηρικτών των θεωριών συνωμοσίας. Οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν ότι ο εν λόγω δορυφόρος έχει ηλικία 13.000 ετών και - φυσικά - είναι «εξωγήινης προέλευσης».


Η ιστορία του «Μαύρου Ιππότη» έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1954, όταν εφημερίδες δημοσίευσαν αφιερώματα για τον εν αποστρατεία επισμηναγού Donald Keyhoe, που ενδιαφερόταν παράλληλα για θέματα εξωγήινου πολιτισμού και UFO. Σύμφωνα με τον Keyhoe η αεροπορία των ΗΠΑ είχε εντοπίσει στην τροχιά της γης δύο δορυφόρους, παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή κανείς δεν είχε την τεχνολογία να θέσει σε τροχιά τεχνητούς δορυφόρους. Τον Φεβρουάριου του 1960 δημοσίευμα του περιοδικού TIME έκανε λόγο για άγνωστο αντικείμενο το οποίο αρχικά θεωρείτο Σοβιετικός δορυφόρος κατασκοπείας.

Πολλά έχουν ειπωθεί για την προέλευση του εν λόγω αντικείμενο, προσδίδοντάς του μυθικές διαστάσεις και εντάσσοντάς στο στη λίστα των παγκόσμιων αφηγήσεων που εξάπτουν την φαντασία και έλκουν την προσοχή των συνωμοσιολόγων, όπως για παράδειγμα το Τέρας του Λοχνες.


https://2.bp.blogspot.com/-MDr2ANqldU0/VdsRFbPzaXI/AAAAAAAAL9k/VNnx3k0a96g/s1600/black%2Bknight.JPGΚάποιες από τις θεωρίες που σχετίζονται με τον «Μαύρο Ιππότη» αναφέρουν ότι εκπέμπει μηνύματα μέσω ραδιοκυμάτων, ενώ άλλες θέλουν τον… Νίκολα Τέσλα να έχει λάβει μηνύματα από τον δορυφόρο το μακρινό 1899.

Ευτυχώς, εκτός από την συνωμοσιολογία υπάρχει και η επιστήμη. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω «δορυφόρος» μάλλον αποτελείται από μια συστάδα συντριμμιών, κληροδότημα της εποχής του αγώνα των υπερδυνάμεων για την κατάκτηση του διαστήματος, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται απλώς για μια οφθαλμαπάτη.

https://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/the_black_knight_satellite_history_of_what_we_know_from_kepler_to_nasa__205739.jpg?v=1433304942

1. Σύμφωνα με τους οργανισμούς παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο, Ο Μαύρος Ιππότης μεταδίδει ραδιοσήματα, εδώ και πάνω από 50 χρόνια.
 
2. Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το "Άγνωστης Ταυτότητας Διαστημικό Αντικείμενο".
 
3. Οι φήμες είναι ότι ήταν ο Nikola Tesla ο πρώτος άνθρωπος που "έπιασε" ένα σήμα από αυτόν τον απόκοσμο δορυφόρο το 1899, μετά την κατασκευή μιας συσκευής ραδιοφώνου υψηλής τάσης στο Colorado Springs.
 
4. Από το 1930 αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο κάνουν αναφορές για παράξενα ραδιοσήματα τα οποία υποτίθεται ότι προέρχονται από τον "Μαύρο Ιππότη".
 
5. Το 1957, ο Δρ. Luis Corralos του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας τον φωτογράφησε ενώ τραβούσε φωτογραφίες του Sputnik II καθώς περνούσε πάνω από το Καράκας.
 
6. Η ιστορία του Μαύρου Ιππότη έκανε ντεμπούτο μέσα ενημέρωσης στη δεκαετία του 1950, όταν η St. Louis Dispatch και η San Francisco Examiner έγραψαν για το "Satellite" στις 14 Μάη, 1954.
 
7. Το περιοδικό Time έγραψε γι 'αυτό στις 7 Μαρτίου, 1960.
 
8. Το 1957, είδαν ένα άγνωστο "αντικείμενο" να κάνει "σκιά" στο διαστημόπλοιο Sputnik 1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το "Άγνωστης Ταυτότητας Αντικείμενο" ήταν σε πολική τροχιά.
 
9. Το 1957 οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι ούτε οι Ρώσοι κατείχαν την τεχνολογία για να έχουν ένα διαστημικό σκάφος σε πολική τροχιά.
 
10. Ο πρώτος δορυφόρος σε πολική τροχιά ξεκίνησε γύρω στο 1960.
 
11. Οι πολικές τροχιές χρησιμοποιούνται συχνά για τη χαρτογράφηση της γης, την παρατήρηση της γης, συλλαμβάνοντας τη γη καθώς ο χρόνος περνά από ένα σημείο και για αναγνώριση των δορυφόρων. Αυτό θα θέσει τον Μαύρο Ιππότη στην κατηγορία των δορυφόρων παρατήρησης.
 
12. Κατά το 1960, ο Μαύρος Ιππότης βρισκόταν και πάλι σε πολική τροχιά. Οι αστρονόμοι και οι επιστήμονες υπολόγισαν το βάρος του αντικειμένου να είναι πάνω από 10 τόνους που ήταν εκείνη τη στιγμή ο βαρύτερος τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.
 
13. Η τροχιά του Μαύρου Ιππότη ήταν αντίθετη με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τη Γη.
 
14. Η Grumman Aircraft Corporation έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό το μυστηριώδη "Δορυφόρο". Στις 3 Σεπτεμβρίου 1960, επτά μήνες αφού το ραντάρ εντόπισε για πρώτη φορά τον δορυφόρο, μια κάμερα παρακολούθησης στο εργοστάσιο της Grumman Aircraft Corporation του Long Island πήρε μια φωτογραφία του Μαύρου Ιππότη.
 
15. Η Grumman Aircraft Corporation σχημάτισε επιτροπή για να μελετήσει τα δεδομένα που λαμβάνονταν από τις παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά τίποτα δεν ανακοινώθηκε δημόσια.
 
16. Το 1963, ο Gordon Cooper πήγε στο διάστημα. Στην τελική τροχιά του, ο ίδιος ανέφερε ότι είδε ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο μπροστά στην κάψουλας του σε απόσταση να κινείται προς διαστημόπλοιο του.
 
17. Ο σταθμός παρακολούθησης Muchea, στην Αυστραλία, στην οποία ο Cooper ανέφερε το αντικείμενο, εντόπισε αυτό το Άγνωστο Αντικείμενο στο ραντάρ να ταξιδεύει προς τα Δυτικά.
 
https://ancientnuclearwar.com/images/black-knight-object-sts-88-collage.jpg18. Ήταν ο χειριστής του Ham Radio που αποκωδικοποίησε προφανώς μια σειρά από σήματα που λήφθηκαν από τον UFO Δορυφότο και ερμηνεύεται ως ένα διάγραμμα αστεριών με επίκεντρο το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη.
 
19. Σύμφωνα με το αποκωδικοποιημένο μήνυμα, ο Μαύρος Ιππότης προέρχεται από το Σύστημα Αστέρων του Έψιλον του Βοώτη. Ήρθε στη Γη πριν από 13.000 χρόνια.
 
20. Στις 23 Αυγούστου 1954 το περιοδικό τεχνολογίας Aviation Week and Space Technology κυκλοφόρησε μια ιστορία για τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη που εξόργισε το Πεντάγωνο το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες.
 
Η NASA έχει κυκλοφορήσει επίσημα εικόνες που δείχνουν προφανώς τον Δορυφόρο Μαύρο Ιππότη.