Η NASA βάζει τέλος στα σενάρια για το "Απόλλων 11"

2015-10-10 14:02

https://retrosport.files.wordpress.com/2010/07/neil-armstrong.jpgΣτη δημοσιότητα έδωσε η NASA, την Δευτέρα 5/10, φωτογραφίες που απεικονίζουν την προσεδάφιση του "Απόλλων 11" στη σελήνη, επιχειρώντας να διαψεύσει όλους εκείνους και τα σενάρια συνωμοσίας τους περί "καλο οργανωμένης απάτης".

 

Όπως αναφέρεται, εξειδικευμένη ομάδα επιστρατευόμενη απο την ίδια την εταιρία (NASA) προσπαθούσε απο το 2004 να τυπώσει εκ νέου το φίλμ που περιέχει τις καταγραφές απο όλη την αποστολή και το ταξίδι στο φεγγάρι, συμπεριλαμβανομένου και αδημοσίευτες φωτογραφίες απο το αρχείο του αστροναύτη Νιλ Αρμστρονγκ.

 

- Η Σελήνη είναι ένας τόπος χωρίς ατμόσφαιρα, χωρίς άνεμους και διαβρωτικές δυνάμεις.

 

Ωστόσο,  ικανότατοι παρατηρητές διαπίστωσαν σημαντικές αλλαγές πάνω στην επιφάνεια της. Παρατηρήθηκαν παράξενα αντικείμενα, (άνω των 700), παράξενες συσκευές σε σχήμα πυραμίδας η κώνου αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος μονόλιθος.
 

selininasa

Στις 14 Δεκεμβρίου 1972, η διαστημική αποστολή Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Ο αστροναύτης Γιουτζίν Σέρναν, μπαίνοντας στη σεληνάκατο και κλείνοντας την πόρτα, έγινε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε άλλον πλανήτη.

 

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Στη Σελήνη  υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.

selininasa1Το ότι η ανθρωπότητα σταμάτησε τις επανδρωμένες αποστολές δείχνει ότι πήραμε στα σοβαρά την προειδοποίηση.
Εκτός αν υπάρχει κάποια... μυστική συμφωνία με τους εξωγήινους, όπως αναφέρει το pyli-apokalypseis.com.

 

Σύμφωνα με την ίδια η NASA η διακοπή των επανδρωμένων πτήσεων προς τη Σελήνη οφείλεται στην περικοπή του προϋπολογισμού και την αλλαγή των στόχων προς τις κοινές πτήσεις Apollo-Soyuz με την ΕΣΣΔ, τον αμερικανικό διαστημικό σταθμό Skylab, την ανάπτυξη του διαστημικού λεωφορείου και, τελικά, του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS)selininasa2