23 Ιουνίου 2016… Η Αρχή του Τέλους της Ε.Ε. όπως την ξέραμε (του Νικόλαου Παναγοδημητρόπουλου)

2016-06-24 11:08

του Νικόλαου Παναγοδημητρόπουλου

 

 

 

 

 

23 Ιουνίου 2016…
Το Τέλος της Γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης αρχίζει ΣΗΜΕΡΑ… και φυσικά όχι αναίμακτα.

Το βρετανικό δημοψήφισμα από μόνο του είναι η απαρχή κατακλυσμιαίων εξελίξεων στην Ευρώπη.

Αν η Βρετανία παραμείνει στην αιμομικτική «οικογένεια» των χωρών-κρατών που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα προνόμια που θα εισπράξει θα οδηγήσουν τις υπόλοιπες χώρες σε αποσχιστικές κινήσεις για να λάβουν και εκείνες αντίστοιχα οφέλη.
Αν η Βρετανία φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο «γίγαντας με τα πήλινα πόδια» Γερμανία του Βόλφανγκ Σόιμπλε έχοντας στο «φουστάνι» της την Γαλλία του Φρανσουά Ολάν θα δείξει το αληθινό της αυταρχικό πρόσωπο έναντι των υπολοίπων χωρών-κρατών, πράγμα που με την σειρά του θα τις οδηγήσει σε αποσχιστικές κινήσεις.
Και τότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος…

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως μπορεί να διαπιστώσει ένας ακόμη και «επιδερμικός» μελετητής της Ιστορίας, όταν δεν βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, βρίσκονται στο ίδιο Πεδίο Μάχης.
Σπάνια σαν Σύμμαχοι… έχοντας όμως από την μία πλευρά ΠΑΝΤΑ την Γερμανία.

 

Υ.Γ. Για κάποιον μελετητή της Απόκρυφης Ιστορίας, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως η βρετανίδα βουλευτής Helen Joanne Cox (22 Ιουνίου 1974 – 16 Ιουνίου 2016) ήταν γεννημένη στις 22 Ιουνίου, παραμονή της 23ης Ιουνίου, ημέρας του παγκοσμίως αναμενόμενου «Δημοψηφίσματος», το οποίο έχει δεσμεύσει την Ενέργεια της Προσοχής των κατοίκων του πλανήτη Γη (και όχι μόνο). Και όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει οι Επικυρίαρχοι, το αίμα της «φορτίζει» μαγικά το Γεγονός, κατευθύνοντας μέσω των νημάτων Χειραγώγησης τις συνειδήσεις των «ελεύθερα σκεπτόμενων» ψηφοφόρων προς ένα αποτέλεσμα το οποίο σε κάθε περίπτωση θα εξυπηρετεί το Μεγάλο Σχέδιο.

 

Αλλά όπως πάντα…
έχουν Γνώση (άρα και Δύναμη) οι Φύλακες…

 

© 2016 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

 

Διαβάστε περισσότερα:  https://cases4.webnode.gr/news/a23-ioynioy-2016-i-archi-toy-teloys-tis-e-e-opos-tin-xerame-toy-nikolaoy-panagodimitropoyloy/