Το νέο iPhone6

2014-08-18 19:41
Στις 9 Σεπτεμβρίου το νέο iPhone 6
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 
18:35


Το iPhone 6 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου η Apple έχει προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση για τα μίντια. «Το νέο iPhone δεν θα χρειάζεται προστατευτικό οθόνης», αναφέρει ο ειδικός στην τεχνολογία blogger Marques Brownlee στην εφημερίδα, ο οποίος έχει δει, όπως ισχυρίζεται, τη νέα οθόνη.
Μέχρι τώρα η Apple έχει βασιστεί για τις οθόνες της σε ένα ειδικό πολύ σκληρό γυαλί το οποίο ωστόσο εύκολα μπορεί να χαραχθεί η και να σπάσει. Η νέα οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού αναμένεται να είναι... πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δεν θα σπάει με τίποτα.
Η Apple ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα iPhone τα οποία θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες από τα προηγούμενα με το μεγαλύτερο να έχει οθόνη 5,5 ιντσών και το μικρότερο 4,7 ιντσών.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έχει παραγγείλει μια αρχική παρτίδα σχεδόν 80 εκατομμυρίων συσκευών, την μεγαλύτερη στην ιστορία. Για το iPhone 5S, το οποίο είχε οθόνη 4 ιντσών, όπως και το iPhone 5, η παραγγελία ήταν της τάξης των 50 εκατομμυρίων συσκευών. Αλλά η Apple ετοιμάζεται να δεχθεί μία τεράστια ώθηση στις πωλήσεις από την Κίνα, μετά τη νέα της συνεργασία με την China Mobile, οπότε προγραμματίζει πολύ μεγαλύτερη παραγωγή.