Τρόμος στο γεφύρι

2015-10-28 18:05

Τρόμος στο Γεφύρι

Πριν από 6 χρόνια περίπου, σε ένα χωριό της Αρκαδίας θα γινόταν ένας γάμος.

Όπως σε πολλά μέρη της Ελλάδας έτσι και στο χωριό αυτό το γλέντι του γάμου διαρκεί 3 μέρες.

Κάλεσαν λοιπόν ένα συγκρότημα (3 αγόρια και 1 κορίτσι) που θα διασκέδαζε τους καλεσμένους στην πλατεία του χωριού και τους παραχώρησαν ένα σπίτι για να μείνουν όσο θα κρατούσε το γλέντι του γάμου.

Την πρώτη ημέρα ξεκίνησαν λοιπόν να πάνε στην πλατεία όπου θα άρχιζε το γλέντι. 

Στην διαδρομή προς την πλατεία του χωριού έπρεπε να περάσουν από ένα γεφυράκι, και αυτό έκαναν. 'Οταν όμως το ένα από τα αγόρια πάτησε το πόδι του στο γεφυράκι για να περάσει δέχτηκε επίθεση και ξυλοδαρμό από κάτι αόρατο και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, ενω η υπόλοιπη ομάδα είχε περάσει ήδη το γεφυράκι και κοιτούσαν τον φίλο τους να ξυλοκοπείται και να αιμοραγεί χωρίς όμως να βλέπουν κάποιον άλλο εκτός από τον φίλο τους. Έτσι τα άλλα 2 αγόρια γύρισαν να βοηθήσουν τον φίλο τους και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να περάσει μαζί τους από το γεφυράκι, αλλά και πάλι κάτι αόρατο, πολύ δυνατό τους τον πήρε από τα χέρια και άρχισε και πάλι να τον χτυπάει. Έτσι το παιδί δεν ξαναπροσπάθησε να περάσει το γεφυράκι και γύρισε στο σπίτι, ενω οι υπόλοιποι πήγαν στην πλατεία και έκαναν το πρόγραμμά τους, όπως και τις επόμενες μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όταν κάποια στιγμή είπαν στους ντόπιους τι συνέβει με τον φίλο τους έμαθαν ότι σε αυτό το γεφυράκι έχουν συμβεί και άλλα περίεργα γεγονότα και ότι οι παλιότεροι έλεγαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζονται νεράιδες.

Απο τον Π.Τ.