Το Survivor στον ΣΚΑΙ

2017-01-30 13:01

Τhttps://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/utrszgmrtg588996662b9ac.jpgο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ "SURVIVOR" κάνει την εμφάνιση του στους δέκτες μας απο τον Φεβρουάριο, και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα των τηλε-κριτικών για την προβολή του.

Στην διαφορετική έκδοση, απο τις προηγούμενες που έχουμε δεί, μέρος θα λάβουν 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές, αλλά και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Στην δεύτερη δωδεκάδα συγκαταλέγονται οι εγχώριοι Έλληνες celebrity που θα βρίσκονται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο για σκληρές αναμετρήσεις.

Αυτοί είναι οι:

 

Γιάννης Σπαλιάρας (μοντέλο)

BO (τραγουδιστής/ράπερ)

Γιώργος Χρανιώτης (ηθοποιός)

Χρήστος Βασιλόπουλος (ηθοποιός)

Λάμπρος Χούτος (Διεθνής ποδοσφαιριστής)

Κώστας Κοκκινάκης (αθλητής υδατοσφαίρισης)

 

Μαρία Κορινθίου (ηθοποιός)

Ειρήνη Παπαδοπούλου (τραγουδίστρια)

Λάουρα Νάργες (παρουσιάστρια)

Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια Muai-Tai)
Ευρυδίκη Βαλαβάνη (αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ)

Κόνι Μεταξά (ηθοποιός)

 

Τις τελευταίες ώρες βέβαια και λίγο πρίν την μεγάλη έναρξη του προγράμματος, κάποια απο τα επώνυμα ονόματα, όπως, αυτό της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Σπαλιάρα δείνουν το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν τελικά, μπαίνοντας έτσι στο "τραπέζι του παιχνιδιού" η Πηγή Δεβετζή.

 

Στην θέση της παρουσίασης του παιχνιδιού έχει κλείσει ο Σάκης Τανιμανίδης, διαψεύδοντας το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα που είχε ακουστεί.