Jimmy Sion | Ακούστε το νέο του single «Busy Tone»

2016-04-15 16:31

Τον Jimmy Sion αρκετοί θα τον θυμάστε από την συμμετοχή του πριν μερικά χρόνια στο μουσικό παιχνίδι Greek Idol (eng: pop idol). Είχε φύγει σχετικά νωρίς, αλλά πάραυτα έκλεψε τις εντυπώσεις με το στυλ και την εμφάνιση του!

 

Αν και στην Ελλάδα μπορεί να μην ακούμε συχνά νέα του γιατί το εξωτερικό είναι ο κύριος σύμμαχός του, ο Jimmy κάνει αρκετά πράγματα και θα σας τα παρουσιάσουμε. Έχει κυκλοφορήσει δύο singles που έχουν ακουστεί αρκετά στα Βαλκάνια αλλά και στη Γερμανία και τιτλοφορούνται «Dance Tonight» και «Blinded».

 

Το τελευταίο του single με τίτλο «Busy Tone» μπορείτε να το βρείτε στο album που κυκλοφόρησε online τον Ιανουάριο, «My Dimension» και περιλαμβάνει 4 τραγούδια. Το «Busy Tone» είναι κάτι ιδιαίτερο μιας κι ο ήχος του που είναι EDM, συνδυάζεται με ποπ στίχους. Το concept του video clip αλλά κι όλη η ιδέα είναι του ίδιου.

Αν κι είναι ακόμα πολύ νέος έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη με εμφανίσεις στην Αγγλία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Σουηδία, Γερμανία, Τουρκία… Δεν σταματάει πουθενά κι όπως όλα δείχνουν σιγά, σιγά καταφέρνει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

 

https://www.facebook.com/SionJimmy

https://twitter.com/SionJimmy

 

 

πηγή: hit-channel.com