Αμερικανός μηχανικός της "ΠΕΡΙΟΧΗΣ 51" μιλάει για τους εξωγήϊνους πρίν πεθάνει!

2014-11-12 02:18

  https://www.grandemisterios.com/wp-content/uploads/2014/10/boyd-bushman-alien.jpgΈνας πρώην μηχανικός της Lockheed Martin, ο Boyd Bushman, μιλάει στην κάμερα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 78 ετών, και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

 

Σε ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζει τις εμπειρίες του και αποδείξεις για όσα υποστηρίζει, ο Bushman αποκαλύπτει ότι εργάστηκε στην περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια Νεβάδα, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Ο Αμερικανός, δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες που τράβηξε κατά την παραμονή του στην Area 51 και αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia και μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση.

Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Bushman λέει ότι φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς».

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τους ζήτησε να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του.

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο YouTube
 


Διαβάστε επίσης και κάποιες μαρτυρίες διασήμων ανθρώπων που είδαν τα... δικά τους "περίεργα"